دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار! مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته تعطیل شد 

اژه‌ای: خانه‌داری یک شغل مهم و جامعه‌ساز است

رئیس قوه قضائیه گفت: برخی متأسفانه خانه‌داری را یک نقص تلقی می‌کنند؛ حال آنکه خانه‌داری یک شغل مهم، آینده‌ساز و جامعه‌ساز است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۷ - ۱۵ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 05
کد خبر: ۲۲۲۰۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، طی سخنانی در دیدار با جمعی از بانوان شاغل در حوزه ریاست دستگاه قضا و همسران زن کارکنان، با اشاره به حادثه تروریستی در کرمان، گفت: حادثه مسیر گلزار شهدای کرمان به دست اشقیاء و جنایتکاران رقم خورد.

 

رئیس دستگاه قضا ضمن تسلیت شهادت جمعی از هموطنان در این حادثه تروریستی، گفت: دعا می‌کنیم که شفای عاجل و کامل، شامل حال مصدومان و مجروحان این حادثه شود.

 

رئیس دستگاه قضا در ادامه ضمن اشاره به میلاد حضرت فاطمه زهرا (س)، گفت: توسل به حضرت فاطمه زهرا (س) در استجابت دعا‌ها نزد پروردگار متعال، نقش بسزایی دارد.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با بیان اینکه حضرت صدیقه طاهره (س) همچون پدر و همسر والا‌مقام خود، مصداق یک انسان کامل بودند، گفت: همه ائمه اطهار علیهم السلام از امام حسن (ع) و امام حسین (ع) تا حضرت بقیه‌الله (عج)، از سلاله پاک حضرت فاطمه زهرا (س) هستند و همواره از آن بانو به عنوان یک مادر و یک زن کامل استمداد می‌طلبند.

 

رئیس قوه قضائیه در ادامه با اشاره به نگاه اسلام به نقش متعالی زنان در جامعه‌سازی گفت: نگاه اسلام به صِرف زن یا مرد نیست بلکه اسلام به ظرفیت بشر عنایت دارد و در بسیاری موارد، خداوند مسیری را پیش روی زن قرار می‌دهد که او نسبت به مرد راحت‌تر و سریع‌تر می‌تواند به کمال و سعادت برسد.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به نقش خانه‌داری و مادری زنان و اهمیت و ابعاد این امر خطیر گفت: متاسفانه چنین القاء می‌کنند که به‌واسطه مشکلات اقتصادی، نباید ازدواج کرد و یا صاحب اولاد شد؛ حال آنکه صراحت قرآن کریم آن است که به واسطه فقر و تنگدستی، از ازدواج نهراسید.

 

رئیس عدلیه، تصریح کرد: برخی متاسفانه خانه‌داری را یک نقص تلقی می‌کنند حال آنکه خانه‌داری یک شغل مهم و آینده‌ساز و جامعه‌ساز است؛ قطعا یک زن می‌تواند کار و تحصیل داشته باشد و باید در مسائل مختلف اجتماعی و سیاسی و اداری، نقش‌آفرینی کند، اما این قبیل موارد نباید سبب شود که ارزش والای خانه‌داری و مادری برای زنان کم‌ارزش جلوه کند.

 

رئیس دستگاه قضا با اشاره به نقش انسان‌ساز زنان و مادران، گفت: هیچ‌کس به اندازه مادران در تربیت فرزندان و به تبع آن، ساخته شدن انسان‌هایی که مسیر سعادت را طی می‌کنند و برای جامعه مفیدند، نقش‌آفرین نیست.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به نقشی که زنان و مادران در جلوگیری از لغزیدن همسران و فرزندان‌شان ایفا می‌کنند، گفت: شیطان و شیطان‌صفتان به انحاء مختلف در مسائل مالی و غیرمالی برای افراد وسوسه و دام پهن می‌کنند و در بسیاری از مواقع و موارد، این زنان هستند که همسران خود را از فرو غلتیدن در مسیر انحراف و تخلف و جرم باز می‌دارند.

 

رئیس قوه قضائیه، گفت: امروز دشمنان اسلام و نظام اسلامی ما با اختصاص بودجه و استخدام نیرو و برنامه‌ریزی، تمرکز خود را معطوف بر آن کردند که نسل جوان ما را نسبت به ارزش‌ها و باور‌ها بی‌تفاوت و شبهه‌دار کنند؛ لذا باید در این زمینه بسیار مراقبت کرد.

 

رئیس عدلیه در پایان خاطرنشان کرد: من همواره تاکید دارم که در مراسم تجلیل روز زن، صرفاً از زنان شاغل در مجموعه قدردانی به عمل نیاید بلکه از تمامی زنان کارکنان تقدیر شود چرا که در برخی مواقع، رنجی که زنان به سبب شغل همسرشان تحمل می‌کنند، از رنج خود فرد شاغل بیشتر است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار